Klimatske naprave

Dobavljamo, montiramo in servisiramo tudi “split” klimatske naprave, ki jih največkrat srečujemo v domačih in manjših poslovnih okoljih. Po konkurenčnih cenah ponujamo in montiramo klimatske naprave različnih svetovnih proizvajalcev.


Z veseljem vam svetujemo in pripravimo ponudbo, ki bo odgovarjala vašim zahtevam.

Redno servisiranje predstavlja daljšo življensko dobo naprave, neoporočenost in kvaliteto izpihanega zraka. Živite dinamično, aktivno življenje in ste malo doma? Želite klimatizirati stanovanje ali manjši poslovni prostor? Potem ste na pravi strani: split klimatske naprave.

“Split” klimatske naprave so najširše in največkrat uporabljene klimatske naprave namenjene za hlajenje pa tudi za ogrevanje stanovanjskih ali manjših poslovnih prostorov. Omogočajo hitro in učinkovito hlajenje in ogrevanje in so dobrodošle, da nam ogrejejo ali ohladijo prostor preden vstanemo ali ko pridemo domov ali pa ko začnemo delovni dan v prijetno klimatizirani pisarni.

Od večjih centralnih klimatskih sistemov se ločijo po tem, da ne omogočajo prezračevanja in dotoka svežega zraka ter so manj primerne za zagotavljanja ustrezne temperature zraka na večjih površinah. Za takšne površine so split klimatkse naprave neracionalne, saj odvedena toplota predstavlja čisto izgubo energije. Toplotne črpalke, kombinirani in zahtevni sistemi omogočajo izkoristek v obliki gretja sanitarne vode. Prav zato split klimatkse naprave priporočamo za klimatiziranje posameznih prostorov ali prostorov, kjer moramo zagotoviti primerno temperaturo zraka le za krajši čas.